NOVOSTI


▾ Antibreak tretman
Revolucionaran proizvod koji je kreirala Mon Platin laboratorija u Izraelu. Nov i revolucionarni kompleks sastoji se od komponenata koje prodiru u korteks sloj kose gde stvaraju nove disulfidne veze koje jačaju kosu i štite je tokom intenzivnih procesa izbeljivanja/farbanja kose. Inovativni spoj amino-kiselina koje sadrže niosomal koji ojačava kosu i štiti je tokom intenzivih procesa farbanja. Anti Break je revolucionarni proizvod za upotrebu tokom procesa blajhanja, farbanja I šatiranja, budući da održava strukturu kose, naročito procvetale I oštećene kose, te time omogućava upotrebu hemijskih tretmana. Anti Break je kompatibilan sa Mon Platin proizvodima (za hemijske tretmane, kao što je blanš, farbe), te deluju na kosu uz postizanje neverovatnih rezultata, I pružaju zdrav, svilenkasti izgled kose.
▾ ANTIAGING PPROGRAM
Tretman hijalurounskom kiselinom 1.Korekcija bora: *nazolabijalnih - od nosa do ugla usana *marionetskih- od ugla usana nanize *pusackih-sitne vertikalne bore na ivici usnog crvenila *bore oko ociju *bore na celu 2.Volumenizacija lica u vidu naglasavanja jagodica ili popunjavanje neravnina u različitim delovima lica. 3.Korekcija usana-povećavanje volumena usana, osvežavanje usana sa i bez ivica usana.
▾ Maderoterapija
Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. Anticelulit masaža oklagijama, preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše veruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primenjuju i je jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, makar duplo bolji od uobičajene anticelulit masaže!
▾ Refleksologija stopala
Ceo život se čovek oslanja na svoja stopala. Treba da ga što duže i bezbolnije nose. Teško da se iko može kretati ukoliko ga stopala bole ili ima neki problem sa stopalima. Danas se ona neopravdano zanemaruju. Zato je od izuzetne važnosti da im poklonimo pažnju, jer kako se odnosimo prema njima, ona nam isto tako uzvraćaju.Refleksologija predstavlja terapetsku metodu kojom se pritiskom (presurom) i masažom na određene tačke na stopalima stimuliše rad svih organa u telu, uspostavlja njihova bolja sinhronizacija i poboljšava vitalna energija u celom organizmu.
▾ KAVIJAR TRETMAN

Savrsen spoj prirodnih minerala sa svetskih primarnih izvora,iz Mrtvog mora,uz poslednju rec kozmeticke tehnologije,odgovoran je za najpogodniju negu i zastitu koze najzahtevnijih potrosaca.

Intezivna profesionalna formula aktivnih sastojaka u borbi protiv starenja koze pomaze u zatezanju koze,umanjuje pojavu mimicnih bora i pruza kozi mladalacki izgled.

Ekstakt crnog kavijara uz prisustvo aminokiselina obnavlja strukturu koze  obnavljajuci metabolizam celija koze i eliminaciju slobodnih radikala koji ubrzavaju proces starenja.

Uz bozanstvenu masazu priustite svojoj kozi vrhunsku negu.

Ovaj tretman ce vasu kozu uciniti zategnutom,hidratantnom i blistavom

▾ Šišanje plamenom sveće

Šišanje plamenom svećeStara tehnika negovanja kose. Uz odgovarujuće maske učiniće vašu kosu mekom, sjajnom i oporavljenom.

▾ Nadogradnja kose

Kosom sa našeg područja, indijskom i virgin brazilskom, sledećim tehnikama:

 

- Mikroring
- Keratin
- Čvorovanje
- Šivenje

▾ Mezoporacija

Tretman unošenja bioaktivnih supstanci kroz pore u vidu nanočestica. Naša koža već sadrži ove prirodne činioce (vitaminski kokteli, hijaluron, botoks, Q10) ali ih vremenom sve manje produkuje. Tretmanom mezoporacije vraćamo koži ove sastojke i činimo je svežijom i elastičnijom.

▾ Radiotalasni lifting (RTL)

Metodom dubinskog zagrevanja putem radio talasa izaziva se kontrakcija kolagenskih vlakana što za posledicu ima stimulaciju nove obnovljene kolagenske mreže. Vraća koži lica zategnutost, podiže tonus i čini bore plićim.

▾ Polish gel za nokte

APSOLUTNI HIT U SVETU KONAČNO I KOD NAS!

 

Radi se jednom u 3-4 nedelje, stoji sve vreme na noktima, sprečava njihovo listanje i u svakom trenutku daje izgled kao nakon tretmana!